EL AL Visitor Center - Ollech + Tol

EL AL Visitor Center

El Al visitors’ center is based on the architectural design idea, derived from the company’s name, The aspiration is to reach excellence and advancement. The visitors’ experience in the space will penetrate towards the company’s rich history, exposing them to the company’s past, present, and a glimpse into the future activities.

  • Program

    Visitors' center

  • Client

    EL AL

  • Sector

    Public

  • Status

    competition

  • Team

    Tami Ollech Lerer, Nati ollech

  • Location

    Airport

At the end of the journey, visitors will be introduced to a unique space that embodies artistic expression, “El Al The most at home in the world,” seamlessly integrated with the branding. The combination of unique interior architecture alongside advanced technologies woven into it will create a powerful and exciting experience for visitors.

The combination of unique interior architecture alongside advanced technologies woven into it will create a powerful and exciting experience for visitors.

× How can I help you?