SodaStream Visitor Center - Ollech + Tol
Get In Touch
Harav Herzog 21/2, Jerusalem, Israel
ph +(972) 2 5657570
office@olltol.com

SodaStream Visitor Center

The Negev-Based Soda Stream Visitor Center is situated inside the company’s new industrial facility in the heart of Israel’s southern desert, the Negev. The design Strives to give expression to Soda Stream’s brand values; sustainability, health, water and flow, utilizing complex form making technologies to create a visitor center imbued with technology and design innovation.

  • Program

    Visitor Center

  • Client

    DiskinPro for Soda Stream

  • Sector

    Commercial

  • Status

    Completed

  • Team

    Nati Ollech, Oren Harel

  • Collaborations

    Noa Lalo

  • Location

    Negev, Israel

  • Size

    350 sqm

The center's front desk

In planning the project, the design team gave expression to the values of the company in telling the story of the SodaStream brand. Digital fabrication methods, from computer to factory to site, were incorporated to create custom furniture tailored to the center’s needs. 

Digital fabrication methods, from computer to factory to site, were incorporated to create custom furniture tailored to the center’s needs.

The waiting table with it's glass touchscreen table and soda showcase
Environmental graphics in the main walkway of the factory
Factory signage

Environmental graphics, art installations and unique lighting configurations, curated and designed especially for the project are installed throughout the spaces, communicating SodaStream’s brand story and values in a way only possible in a physical environment. The ensemble of design installations throughout the space come together to tell the story of the company’s past, its present and the promising future of the years ahead.

The ensemble of design installations throughout the space come together to tell the story of the company’s past, its present and the promising future of the years ahead.

The main auditorium. Projected mapping on curved surfaces